Pure power pellets € 349,94

naaldhout5sterren_product
naaldhout5sterren_productnaaldhout5sterren_afmetingnaaldhout5sterren_achterkantnaaldhout5sterren_palletafmeting
€ 349,94 incl. BTW


Beter voor uw pelletkachel dus voordelig: Schone 5 Sterren blanke houtpellets ENplus-A1

Het plezierig en storingsvrij stoken op houtpellets is een samenspel van het gebruik van de juiste houtpellets, aanvoerlucht, vijzelsnelheid en natuurlijk een goede pelletkachel. Daarom blijven wij voor u zoeken naar goede pellets met blijvende kwaliteit zonder grote afwijkingen. De 5 sterren Pure Power Enplus A1 mix (naald/loofhout) houtpellets herkent u aan het grote vlambeeld en heerlijke geur dankzij de unieke houtsamenstelling.

Wij "Eco-pelletkachels Nijmegen" en onze leverancier "Pure Power", zorgen voor ENplus-A1 gecertificeerde 5 Sterren houtpellets verpakt in smalle zakken van 15kg en 66st. voor € 349,94 inclusief btw en transportkosten (dat is € 5,30 per zak van 15kg).

Wenst u bij ons pellets af te halen?  Een zak van 15kg kost dan € 6,- p/st.   

Als u nu online via de webshop een volle lading van 66 zakken besteld via Eco-Pelletkachels.nl krijgt u €5,- extra korting en wordt meteen verrekend.

Bestellen, afrekenen en laten bezorgen? Klik hieronder op de onderstaande button en/of vul het bestelformulier in. De pellets worden rechtstreeks bij u thuis afgeleverd..
 

 

Meer van deze serie

 

Voor meer informatie

(024) 663 07 27