offerte aanvraag | Eco-pelletkachels.nl


Vrijblijvend een offerte aanvragen

Op deze pagina willen we u uitgeleggen hoe u bij ons een vrijblijvende offerte kunt aanvragen omtrent de aanschaf van een pelletkachel uit ons assortiment met rookkanaal situatie en inclusief installatie. Voor ons is het belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen van bijvoorbeeld uw situatie waar u uw pelletkachel wenst te hebben staan of is er al een rookkanaal aanwezig? of waar kan het beste een rookkanaal aangelegd worden. Om voor u een passende offerte te maken met een goed advies hebben wij een aantal zaken van u nodig om uw vrijblijvende offerte aanvraag in behandelen te kunnen nemen. Hieronder staan staan een aantal punten die we graag van u ontvangen waarmee we gelijk aan de slag gaan voor u.  

 

Offerte van pelletkachel + rookkanaal + installatie
Om goed voorbereid te zijn en een passende aanbieding voor u te maken ontvangen wij graag (per mail) de volgende gegevens van u;

  • Uw gegevens: naam, adres en telefoonnummer. Hiermee kunnen wij op afstand zien om welk type woning het mag gaan en kunnen wij direct met u contacteren

  • Vraag: Om welk merk en type  pelletkachel uit ons assortiment mag het gaan?

  • Vraag: is er een bestaand rookkanaal aanwezig? Zo ja.....hoe is deze situatie? inpandig gemetseld? met welk diameter binnenmaat?

  • Vraag: U heeft geen rookkanaal? Hoe wenst u deze geinstalleerd? Wenst u deze binnen inpandig of in buiten situatie geinstalleerd? 

  • Vraag: Graag ontvangen wij enkele foto’s omtrent de situaties daar waar de kachel kan komen te staan en ook zo een situatie of foto van het (bestaand) rookkanaal of de situatie ruimtes daar waar het rookkanaal gemonteerd dient te worden en een foto van buiten genomen van uw woning. De foto's vertellen ons veel en geven gelijk een duidelijk beeld omtrent de mogelijkheden.

  • Graag ontvangen wij uw offerte aanvraag per mail, deze kunt u samen met de bijlage mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zodra wij uw aanvraag per email binnen krijgen ontvangt u een bevestiging van ontvangst waarna we gelijk aan de slag gaan voor u.
Uw offerte aanvraag is kosteloos en vrijblijvend. Heeft u vragen hierover? neem dan telefonisch contact met ons op 024-6630727